Sonbahar Yaz Renkleri


posted by Unknown on , , , , ,

No comments

Sonbahar renkleriyle yılın en iyi tasarımlarını birleştiren tekstil moda gerçek anlamda bu güne dek yapılmamış bir şey yaptı. Bu çalışmaları doğrultusunda sadece ülkemizde değil yurt dışında da adından bahsedilmektedir. Geçen hafta Paris moda haftasında herkes bu firmadan bahsetmekteydi. Bu firma gerçek anlamda yapmış olduğu özgün ve şık tasarımları ile göz doldurmuştur. Ülkemizde bir numaralı yere sahip durumda olan bu firma şuan yapmış olduğu satış rakamları ile de kendini aşmış durumdadır. Gelinde nasıl bir çıkış yakalamış ona bakalım.
Türk tekstil sektörünün ilk markalarından biri olan Tekstil moda, Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda sonbahar renklerinin farklı tonlarına yer vermiştir. Kumaş perde, zebra perde ve döşemelik kumaşlarında koleksiyonuna en çok yakışan renkleri ön plana çıkarmaktadır. Bu parçaları seçmelerinin nedeni göz alıcı bir görüntüye sahip olmalarıdır.

Tekstil moda, bu geleceğini daha önceden 2009 sonbahar –kış koleksiyonunda göstermişti. Ancak o zaman bu kadar çarpıcı bir giriş yaşanmamıştı.

Türkiye’de kumaş ve perde modasında trend belirleyici olma özelliğiyle dikkat çeken tekstil moda yaşadığı mekanı önemseyen, modern bir çizgi ve farklı tasarımlar arayanlarının adresi olmaya devam etmektedir.

Tekstil moda döşemelik, perde ve ev tekstiline yönelik çıkarmış olduğu kumaşlardaki renk ve desende sınır tanımamaktadır. Sonbahar renklerinin birçok tonunun yer aldığı ve farklı renklerle yaptığı kombinasyonları, evlerinde farklı şeyler kullanmak isteyen insanlar için onların önüne getiriyor. Bu tasarımlar her ne kadar bazıları tarafından hoş karşılanmasa da evimizin güzelliği için bu marka en iyisi olduğunu yaptığı satışlarla göstermiştir. 

Leave a Reply